2012. április 29., vasárnap

Novella

Sziasztok.
Ez még nem friss... de rajta vagyok. 
Mint a címet is látjátok, egy újabb novellát kezdtem el írni. Ami nem egy részből fog állni. Azonban az első részével már készen vagyok, amit már olvashattok is. A második része, pedig napokon belül érkezni fog. :)






A novella 1. része tartalmából:


A főszerepben Kristen Stewart és Robert Pattinson. Mind ketten profi futballista játékosok. Kristen az Angeles City csapat csatár játékosa. Rob pedig a Reál Madrid csapat, kapitánya és egyben csatárja is. Mind a kettőjük álma a foci, bár nem szeretnek erről a témáról beszélni. Első találkozójuk, az Angeles City vs. Barcelona női mérkőzést, követően két nappal később történik meg. Amikor is Kristen, ahogyan eddig minden alkalommal, úgy most is a reggelt futással kezdi, belé szalad egy tündéri kisfiú. Aki már rögvest az első pillanattól leveszi őt a lábáról. Ekkor a lány vissza viszi a kisfiút az apjához, aki épp a közelben egy kávézóban ül. Első pillantásra, még nem ismerik fel egymást. Azonban amikor bemutatkoznak egymásnak, akkor jönnek rá arra, hogy ki is a másik. 
Rob, hála jeléül, amiért Kristen vissza kísérte a fiát hozzá, meghívja a lányt egy kávéra. Ami közben, elkezdenek beszélgetni. Majd mivel, Kristennek vissza kellett térnie a szállodába, így elválnak az útjaik. 
Mind a ketten abban a reményben vált el a másiktól, hogy hamarosan újra lássák majd egymást...


Ha kíváncsi vagy a novella első részére akkor a blog címére kattintva elolvashatod.




A kommenteknek pedig nagyon örülnék. :)

S ezen a blogon futó történetnek a 18. részével, pedig a holnapi napon avagy a keddi napon jelentkezem. ;)

Love
~Dóry~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése