2012. december 3., hétfő

Esetleg egy újabb RS- töri? (Tartalmat olvashattok eme bejegyzésben!)

Sziasztok.

Először az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy bele kezdjek -e egy új RobSten -es történetbe. Amelynek az alapsztorija már meg van a fejemben, csak azt nem tudom, hogy lenne -e rá valaki vevő... vagyis, érdeklődő.



Mint gondolom sokan hallottatok egy – egy olyan tv műsorról amely arról szólt, hogy az illetőnek választania kell kb. 12 személy közül, hetente akik közül egyet hazaküld... s végül csak egy személy marad. Volt is ilyen műsor, mint pl: A nagy ő... avagy egy – egy felkapott híresség párt kereső műsorja...
Nos ez alapján jött nekem is azaz ötlet, hogy mi lenne ha egy ilyesmi történetet hoznék létre, RobSten párosával....
(Feltehetőleg, s többnyire a történet Robert szemszögéből íródna... de az is megtörténhet, hogy írói szemszögből.)

Mondjuk: Robert Pattinson-nak - aki egy 26 éves, piszok jóképű, sármos és rettentő gazdag -, néhány közeli jó cimborája egy olyan felhívást tesz közzé, amelyben néhány nőnek vagy (huszonéves fiatal lánynak) az a lehetőség adatik meg, hogy megismerkedhessen és megküzdhessen, Robert szívéért. Akinek tizenkettő helyet csak hat személy között kell majd választania.
A jelentkezők közül, ott van Kristen Stewart is – aki egy 22 éves friss diplomás, s bár jó módú családból származik, még is a saját lábára állva áll(t) helyett a világban. Kristen –t titokban a barátnői juttassák be erre a felhívásra. S szerencsés módon be is jut a Rob által választott hat nő közé.
Robert és Kristen között már az első találkozás pillanatától kezdve elkezd majd izzani a levegő.
Egy romantikusan, szenvedélytől izzó történet, amelyben RobSten-nünk egyre közelebb kerül egymáshoz.
Vajon, Kristen véglegesen is megtudja majd szerezni Robert szívét? Vagy csak egy futó kapcsolat lesz az övék?

Ha érdekelne titeket ez a történet, akkor arra kérlek titeket, hogy jelezzétek nekem. Akár itt ezen a blogon, akár a többin. De ha ezen a blogon jeleznétek, annak jobban örülnék. :)

Ha mégsem érdekelne titeket, akkor nem fogom közzé tenni... de egy biztos, hogy megfogom írni, még az is meglehet, hogy éppenséggel más szereplőkkel. :/


Másodszor pedig, mint az előző bejegyzésben olvasható újdonság - blog, amely különböző versenyekre és pályázatokra hívná - ja fel a figyelmeteket. Nos, ez még mindig így van... s bár azt elfelejtettem közölni, hogy a pályázat témája az egy RobSten novella. Amely bármilyen alapú lehet, a lényeg, hogy a főszerepben a RobSten páros legyen... max. 2-3 oldalasnak kell lennie... minimum 10 oldalas lehet. vagy éppen a 3 és 10 oldal között.
A beküldési határidő pedig dec. 6.

Szeretném ha gondolkoznátok a felhíváson, s hogyha jelentkeznétek.  Mert ha többen lesztek, akkor biztos esély lenne arra, hogy a továbbiakban is várhatóak lesznek pályázatok avagy versenyek. :)


Üdvözlettel: Love_Day

4 megjegyzés:

  1. Szia, engem nagyon érdekelne a történet. Nagyon érdekesnek tűnik, remélem megkapjuk :)

    VálaszTörlés
  2. szia
    engem is nagyon érdekelne és remélem elkezded!

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Engem is megfogott a történet vázlata.
    Szívesen olvasnám!:D
    puszi, Gabi

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nekem felkeltetted az érdeklődésemet, úgyhogy nagyon szivesen olvasnám :)

    VálaszTörlés